Dag 6: Dordrecht – Snelrewaard (44 km)

Deze morgen werden we gewekt door…de regen. We kregen een serieuze plensbui over ons. Dat werd dus ontbijten in de tent. De H’tjes vonden de regen precies rustgevend en sliepen tot 8u30! Na het ontbijt moest er in de tent gespeeld worden. De stickerboekjes en kleurpotloden waren een succes. Eveneens het spelletje ‘zeg om beurt een dier’.

Tegen 10u stopte het met regen. Konden we beginnen alles klaarmaken. Na de overzet door het motorbootje, de fietsen laden (die konden niet mee naar de kampeerplaats) en de boodschappen doen, konden we eindelijk vertrekken.

Na een goed uurtje fietsen én het nemen van een veer was het tijd om te eten.

De weg vandaag was heel mooi. Heel veel aparte fietspaden langs kanaaltjes. De wind zat terug niet mee, maar met deze temperaturen is dit wel een godsgeschenk. De wind zorgt voor een aangenaam fietsweertje.

Na een heerlijk ijsje op een terras volgden de laatste 15 km.

We arriveerden op de camping ‘de oude boomgaard’ in Snelrewaard (provincie Utrecht). De aanwezigheid van de zandbak is een topper. Het spelen wordt uiteraard vergezeld door een aantal ruzies.

Ons avondmaal was niet zo geslaagd. De spaghetti van de Jumbo is misschien snel klaar, maar toch niet zo lekker. Daarnaast vond één van onze mede-kampeerders het niet zo gepast dat we aan een tafel bij zijn tent kwamen koken en eten. Midden onze maaltijd zijn we dan maar verhuisd.

Onze tent staat hier op tussen de appelbomen. Het is hier opnieuw heel rustig (buiten in de fresh-black-tent).

Nog een kleine quiz-vraag: welke woorden worden het meest uitgesproken in de Weehoo? De winnaar mag een dag gratis en voor niets voor onze liefste oogappeltjes zorgen 😂😂 (mopje😀).

One thought on “Dag 6: Dordrecht – Snelrewaard (44 km)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *