Dag 79: suppen op het Gardameer 🏄

Gardameer

Nu wie hier toch eens zijn, moeten we toch wel eens goed kijken naar dat Gardameer. We blijven dus nog een extra dagje. 

We staan op het gemakje op. Hannes en Hannah moeten nog even voor school werken, ze zijn bijna rond 😀. 

Als beloning gaan de H’tjes zwemmen in het zwembad. Daarna moet er dan wel eens gesprongen worden in het Gardameer. Ook Hannes durft, net als Hannah, bommetjes maken vanop de steiger in het meer. Het is hier echt wel  machtig! 

We eten hier in het restaurant. 

De voormiddag is in 1-2-3 gepasseerd. 

Na de middag heeft Hannes een speciale opdracht. Hij heeft een klas met heel wat creatievelingen. Er wordt een taartenwedstrijd georganiseerd. Wie wil kan alleen of in groep deelnemen. Hannes zetelt in de jury. Hij mag de taarten beoordelen op het uitzicht en de vorm. We krijgen van juf Celine foto’s en filmpjes door. Hannes neemt zijn taak ter harte en bestudeert alle taarten grondig. Via een filmpje stuurt hij zijn oordeel en het resultaat door. Hij vindt dat super (dankjewel juf Celine om dit te doen!!!). 

Dan doen we iets leuks!!! We gaan suppen. Een beetje verder dan de camping kunnen we sups huren. De Max! Hannah zit bij Jan en Hannes bij mij. Na een kleine uitleg kunnen we vertrekken. Het is superleuk. Ook Hannes en Hannah kunnen al een stukje varen. Jan en ik kunnen zo wat chillen op onze plank. Een topactiviteit. 

Het uurtje is snel gepasseerd. 

Een ijsje mag op een dag als vandaag niet ontbreken. We moeten wel eerst een inspanning leveren; 1,4 km wandelen. 

De H’tjes en Jan nemen nog een frisse duik in het zwembad. En na een goede douche zijn we klaar om morgen terug te fietsen. 

We hebben beslist onze route wat aan te passen. Ons plan om in Venetië de boot te nemen naar Kroatië laten we ‘varen’ 😊. 

We zullen al fietsend langs de Dolomieten naar Slovenië fietsen. 

Morgen moeten we vroeg uit te veren. We nemen om 8u45 de boot om dan verder naar Verona te fietsen, the place van Romeo and Julia ❤️. En voor we aan de boot zijn moeten we nog even goed omhoog. 

Er wordt deze avond/nacht en morgen regen voorspeld. Benieuwd of de voorspellingen deze keer uitkomen 😂🤪. 

A domani 😘

One thought on “Dag 79: suppen op het Gardameer 🏄”

  1. Hannes bedankt om de taarten te beoordelen. Je mening was meer dan belangrijk. Veel plezier nog in Verona. Groetjes, juf Celine en klas 4D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *