Zouden we het nog kunnen?

Tijdens het Hemelvaartweekend gaan we sinds een aantal jaren (je kan dus wel spreken over een ‘traditie’) op minivakantie. Morgen vertrekken we dus :-).

De H’tjes hadden heel graag zelf eens gefietst, zelf eens met bagage gefietst. Het initiële plan was dat we één fiets zouden meenemen voor hen, Jan op de pino met het niet-fietsende kind en ik op mijn gewone (niet-elektrische) fiets.

Maar…een val tijdens de turnles heeft deze plannen doorbroken. Vorige week maandag is Hannah vrij zwaar gevallen en heeft een zware kneuzing overgehouden aan haar elleboog. Fietsen is momenteel niet aan de orde. Dus gaan we in onze gewone formatie op mini-vakantie. Pino 1 wordt bestuurd door Jan met Hannah als co-piloot, pino 2 is terug mijn rijtuig en Hannes is mijn trouwe co-rijder. Nieuw dit jaar is een extra gps. Oma van de zee heeft haar wandelgps geschonken aan Hannes. Vanaf nu rijden Hannes en ik zeker niet meer verloren.

De NMBS heeft ons een beetje gedwongen om te fietsen naar Deinze (er zijn werken tussen Gent en Deinze…en er is een…vervangBUS. Met de fietsen geen optie 😉 ). Daar nemen we de trein naar Poperinge. Vanaf daar fietsen we naar de zee. We zullen de hele Belgische kust affietsen om zo richting het schone Meetjesland te fietsen en dan terug naar Oostakker.

De weergoden lijken ons alvast gunstig. Nu nog de zakken maken en we kunnen weer even uit de ratrace stappen (lees: fietsen).

2 thoughts on “Zouden we het nog kunnen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *